<
♥!IRA AKA AFRINA!♥
AWakk :)
Monday, 17 December 2012 @ 15:00 | 0 Comment [s]



Dulu, awak bagi saya soalan. Sekarang, saya bersedia nak jawab semua soalan yang awak tanya tu. Saya tahu, semua dah terlambat. Awak dah pergi. Tapi, saya nak awak tahu jugak. Walaupun awak jauh.

Soalan : Awak, jom couple? Nak?

Jawapan : Terima kasih kerana awak menjadi berani. Dah mengatakan kepada saya. Terima kasih suka saya dan sayang saya serta tempatkan saya di tempat yang teristimewa dekat awak. Tapi, saya tak boleh terima awak. Saya nak terima awak, tapi banyak sebab yang kukuh saya tak dapat terima awak. Saya sayang awak. Andai kalau kita couple, mula-mula memanglah sweet, memanglah manis seperti gula-gula kapas, chocolate cadburry, ice cream cornetto. Seolah-olah kita yang sedang bahagia di alam lain. Tapi, andai kalau kita bergaduh. Putus. jarak perhubungan kita sebagai kawan renggang. Awak makin jauh dan saya akan menjauh diri. Saya tak suka macam tu. Awak duduk sebelah saya dalam kelas. Bayangkan kita putus, betapa pedihnya hati kita berdua. Saya sayang awak. Saya taknak jauh dengan awak.



Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. I LOVE U AND I MEAN IT !



DiaryAbout Lover