<
♥!IRA AKA AFRINA!♥
to MR.D
Thursday, 4 April 2013 @ 00:52 | 0 Comment [s]

 
 
 
ai ai kapten ! hmm..korang HAPPY ? wahh..bagus-2
HAPPY-2 selalu ya !
aku dengar dia dah ada pengganti aku..betul ke ??
hmm..kalau macam tu baguslah..sebab tulah aku tengok die
happy je semacam.. =')

to MR.D : saya harap awak happy kay ngn dia..jaga dia elok-2..
saya harap dia yang terbaik untuk awak! *hope kekal :'D

THE END !
Saturday, 30 March 2013 @ 20:54 | 0 Comment [s]

 
yang saya hormat bloggers sekalian ..
saya NUR AFRINA ATHIRAH dengan ini ingin menyampai
sebuah cerpen yang bertajuk *SAYA ADALAH SAYA*
#ngarut sekejap

sekarang ni aku menghilangkan diri dari korang sebab nak tenangkan
diri yang dah macam takde hale tuju..korang yang jadi friend list
aku mesti ingat yang aku ni block fb korangkan ??
takdelah aku DEACTIVE ACC
aku minta maaflah kalau wat korang fikir macam tu..
nanti semua dah okay..aku akan muncul balik .. *TAMAT*

pada 30hb/3/2013
aku hang dengan oggy n kakak-2 aku..
walaupun aritu aku moody..lepas jumpa dieorang aku happy sangat-2..
nasiblah dieorang memahami aku ni..
pandai ekk dieorang pujuk aku..
lagi-2 oggy die buat aku macam budak techik je..
malu aku tau tak..haishh.. >.<


 
kenapa dia ?? kenapa bukan dany yang happy kan aku?? :'/
hmm..aku harap kau bahagia dany !

*aku mendoakan agar kau bahagia bersama si dia insan yang kau suka percintaan kita tak sampai ke mana setakat dibibir saja*

#terusankan kehidupan dengan senyuman untuk menutup semua kesedihan.. :')
wassalam

 

no title !
Wednesday, 20 March 2013 @ 05:45 | 0 Comment [s]

 
aucakKKkk ! awakk ^^v
mesti rindu sayakan ?? sebab saya dah lama tak update blog ni..
saya tengok dah berhabuk blog saya niyhh..
ni yang nak kemas kini balikk..saudara/saudari di sana sehat tak ?? :/
sehat ? alhamdulillah (y) klo yang tak sehat tu pegilah makan ubat tau.
nanti takot melarat pulakk..
 
 
yes ! saya memang cemburu sangat-sangat dengan dia !!
 
ke mana awak pergi perlu ke dia ada ? :(
awak ada pape ke ngn dia ?
kenapa kalau awak ada masalah awak bagitau dia kenapa bukan saya ?
saya tak percaya kalau awak cakap yang awak xde pape dengan dia..
len macam je saya tengok bila awak dengan dia..
ke awak ada sorokkan sesuatu dari saya ?
why why why ?? ='(
bagitau saya apa salah saya awak !!
kalau awak dah tak sayang saya..lepaskan saya dengan cara yang baik kay.
sakit hati saya niyhh ! Allah saja yang tahu !
 
 
*pernahkah kau merasa jarak antara kita
setelah kau kenal dia !!! ='(
saya harap awak HAPPY dengan dia kay !
 


Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. I LOVE U AND I MEAN IT !



DiaryAbout Lover